WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW PTOO – 2018

//:Strona główna/Zebrania/WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW PTOO – 2018

WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW PTOO – 2018

Zarząd Polskiego Towarzystwa Optometrii i Optyki ma przyjemność zaprosić wszystkich Członków Towarzystwa na Walne Zebranie sprawozdawczo-wyborcze, które odbędzie się dnia 18 marca 2018 r. o godzinie 11.00, w Auli R340, Collegium Da Vinci, przy ul. gen. Tadeusza Kutrzeby 10 w Poznaniu. W przypadku braku kworum w pierwszym terminie Walne Zebranie odbędzie się tego samego dnia (18 marca 2018 r.) o godzinie 11:15.

Tegoroczne zebranie jest niezwykle istotne, a decyzje na nim podjęte będą miały wpływ na rozwój optometrii w Polsce. W trakcie Zebrania zostanie przedstawione sprawozdanie z działalności Zarządu oraz zostanie wybrany nowy Zarząd na dwuletnią kadencję na lata 2018-2020.

Prosimy o liczne przybycie i przypominamy wszystkim członkom, że statutowym obowiązkiem jest czynne uczestniczenie w działalności PTOO, co w pierwszej kolejności dotyczy uczestnictwa w Walnych zebraniach (§18 Statutu PTOO). Prosimy o liczne przybycie.

Osoby, które nie będą mogły uczestniczyć w tym wydarzeniu prosimy o przekazanie swojego pisemnego pełnomocnictwa do głosowania kolegom, którzy będą uczestniczyć w Zebraniu – jest to niezwykle ważne.

PROGRAM WALNEGO ZEBRANIA

1. Otwarcie
2. Wybór Przewodniczącego oraz Sekretarza Zebrania
3. Wybór komisji skrutacyjnej oraz komisji uchwał i wniosków
4. Sprawozdanie Przewodniczącego Zarządu Towarzystwa z działalności Zarządu
5. Sprawozdanie finansowe Skarbnika Towarzystwa oraz pozostałe sprawozdania
6. Sprawozdanie Komisji Rewizyjnej
7. Dyskusja na temat sprawozdań
8. Głosowanie w sprawie udzielenia absolutorium ustępującemu Zarządowi
9. Zgłoszenia i przedstawienie kandydatów do nowego Zarządu
10. Wybory członków Zarządu Towarzystwa
11. Ukonstytuowanie się Zarządu
12. Dyskusja i wolne wnioski
13. Przyjęcie uchwał Walnego Zebrania
14. Zakończenie obrad
Zarząd PTOO zastrzega sobie prawo do możliwości zmian w programie.

DATA

I termin: 18 marca 2018r. o godzinie 11:00
II termin: 18 marca 2018r. o godzinie 11:15

LOKALIZACJA

Collegium Da Vinci, przy ul. gen. Tadeusza Kutrzeby 10. Poznań
Aula R340
GoogleMaps: sprawdź lokalizację i dojazd

Jednocześnie chcemy zaprosić Państwa do udziału w szkoleniu poprzedzającym Walne Zebranie, a którego tematyka obejmie farmakologię oczną oraz topografię rogówki. Więcej na temat szkolenia znajdziecie Państwo w osobnym wpisie na naszej stronie.

By | 2018-02-23T09:44:33+00:00 23 lutego 2018|Zebrania|Możliwość komentowania WALNE ZEBRANIE CZŁONKÓW PTOO – 2018 została wyłączona

About the Author: